След като РЗИ се свърза с председателя на НС Никола

...
След като РЗИ се свърза с председателя на НС Никола
Коментари Харесай

Шефът на Столичната РЗИ: 28 души от властта са под карантина, Радев ще се върне на работа на 16 януари

След като РЗИ се свърза с ръководителя на Народно събрание Никола Минчев, установихме, че не е имало единствено публични лица на КСНС. 28 индивида са карантирани, единствено с един човек не сме се свързали. Свързахме се и с Костадин Костадинов. Днес ще му бъде връчено самото наставление, че е осведомен. Само Кристиан Вигенин е боледувал в границите на последните 3 месеца. Другите ще са под карантина от 7 дни ", сподели в ефира на Би Ти Ви шефът на столичната РЗИ доктор Данчо Пенчев.

" За неспазване на карантина се сформира акт, може да се стигне и до правосъдни разногласия. Не мога да кажа точната цифра, само че не е дребна ", разясни той.

ДІр Пенчев посочи, че президентът Радев ще бъде под карантина от 5 дни, тъй като той е с бустерна доза и със задъвшен имунизационен цикъл, и на 16 би трябвало да бъде на работа.
свързани новини5587преди 14 часа
Никола Минчев подал листата с контакнтите лица на 11 януари, по тази причина карантинирането на първите държавни мъже ще бъде по новините правила. Д-р Пенчев сподели, че чака решение карантината да се редуцира със задна дата.

Евентуално затваряне на София той очаквал да не се случи.

Депутатите дали да влизат със зелен документ би трябвало сами да решат какъв е техният вътрешен устав. За моловете и заведения РЗИ има заповед.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР