След като Русия загуби категорично от Уругвай и демонстрира, че

...
След като Русия загуби категорично от Уругвай и демонстрира, че
Коментари Харесай

Световно по футбол НА ЖИВО: Испания - Мароко

След като Русия загуби изрично от Уругвай и показва, че има доста проблеми изключително в отбранителен проект, Испания се изправя против Мароко в мач от група B на Световното състезание по футбол с една единствена цел - погром и класиране преди всичко, с цел да се изправи против Сборная. Битката в група B се взема решение довечера в 21:00 часа българско време, като може да следите Испания - Мароко НА ЖИВО в Sportlive.bg .
НА ЖИВО ПРЕДИ ДВУБОЯ
Очаквайте студио " Мондиал+ " в 20:30 часа, в което посетител ще бъде Георги Христов - ръководител на почитател клуба на Реал Мадрид в България!
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Испания съумя да разбие бетона на Иран и по този метод се трансформира във любимец за излизане от група B, с помощта на обстоятелството, че се изправя против последния в класирането Мароко. Водени от творчеството на Иско и голмайсторския усет на Диего Коща , испанците припомнят за изключителната си игра от Мондиал 2010, когато най-сетне пробиха на огромната сцена и завоюваха международна купа. Проблемите в отбрана обаче не престават да мъчат тима, а Жерар Пике се показва под нормалното равнище, показано в Барселона. Той е с съществена виновност за равенството 3:3 против Португалия, а против Иран позволи няколко неточности, едвам не довели до гол.

Мароко пък играе доста прелестен, който очарова света. Африканският отбор играе атакуващо и намерено, като е изключително рисков по крилата. Проблемът на отбора, който му попречи да завоюва и против Иран, и против Португалия, беше в завършващата фаза. Липсата на същински изпълнител обрече Мароко в шампионата, като тимът още не е вкарал гол. Това, че възможностите на тима не съществуват, може и да помогне на Мароко да разкрие капацитета си, тъй като тимът към този момент няма какво да губи. И това е неприятна вест за Испания, в случай че " ла роха " подцени по какъвто и да е метод идния дуел.
Все отново се чака да играе с най-хубавото против Мароко, а какъв резултат ще гони зависи по какъв начин завърши срещата Русия - Уругвай. Едва ли " ла роха " желае да играе с " урусите " и едно миролюбиво тъждество може да прати Испания против Русия - надалеч по-искания противник за някогашния международен първенец. Със сигурност задачата на Испания е класиране напред към №1, само че в случай че може да се възползва от това да си обезпечи възможен по-лек противник, Испания ще се опита да го направи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР