След като разкара от живота си ресторантьора Цветан Петков, фолк

...
След като разкара от живота си ресторантьора Цветан Петков, фолк
Коментари Харесай

Лияна заби адвокат

След като разкара от живота си ресторантьора Цветан Петков, фолк фурията Лияна още веднъж е на крилете на любовта, научи HotNews от свои сигурни източници. Този път за собствен сателит в живота си е избрала юрист, шушука се в средите.

Двамата били дружно от началото на пандемията, само че нещата сред тях вървяли без спънки. Изпълнителката видя свят около новото си завладяване, което я обгрижва наедно с щерка й Дениз. Тримата бяха наскоро на Малдивите, като преди този момент също имаха няколко екзотични прекарвания. За новия й мъж можем единствено да кажем, че дребното му име е Николай и е измежду оборотните прависти у нас.

Откакто е прясно влюбена, Лияна съвсем не е дейна в кариерата си, както и в обществените мрежи. Наскоро имаше включване в Инстаграм, в което посочи няколко неща и разкри за идни значими събития, като абитуриентския бал на щерка й Дениз, който беше на 24 май.



"Мили мои, хлапета. Дълго време не съм пускала нищо..Както знаете - тук аз не популяризирам, тук споделям! Предстоят доста, нови неща към мен и взех решение просто, когато има с какво да ви развеселявам, тогава да се щракна и да споделя. Уви, не се сдържах! Но, напълно скоро ще е балът на моята принцеса Дениз, напълно скоро ще довърша и песента си, а може би ще ме видите и в ново амплоа. Та, по този начин.. Очакват ни все красиви, споделени мигове дружно! И, не забравяйте, че ви Обичам ", написа красивата брюнетка в обществената мрежа.

Приближени до братовчедката на Константин разкриват, че тя и юриста се стягат за женитба, която ще е доста скоро. Певицата и обичания й към този момент са ходили на договаряния в известен столичен ресторант на ул. "Московска ", където вероятно да се случи събитието. С тази крачка фолк звездата дефинитивно смъква оковите на бащата на щерка й - Махмуд, който дълги години я държеше изкъсо и не й позволяваше да стигне до женитба с различен мъж.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР