След като разбиха бардака в стрийптиз бар Мулен Руж миналата

...
След като разбиха бардака в стрийптиз бар Мулен Руж миналата
Коментари Харесай

Акция „Антидрога“ удари Банско! Спипаха ключов дилър „с оцапани ръце“

След като разрушиха бардака в стрийптиз бар " Мулен Руж " предходната седмица, нощес ченгетата още веднъж удариха емблематични имена на ъндърграунда Поредната ударна акция на локалните криминалисти се организира тази нощ в. Банско. Целта ѝ бяха емблематични имена от подземния свят в курортния град и в клопката падна един от крупните наркодилъри Георги Щерев, оповестява Struma.com.

30-годишният Щерев бе арестуван в локално заведение, до момента в който продава дрога на клиенти. Заедно с него са задъpжани още неколцина дребни дилъри и клиенти. След ареста на Щерев последвали обиски на адресите на дилърите и клиентите и е открито огромно количество опиати, разнообразни по тип. Акцията завърши на разсъмване.

Това е следващата сполучлива акция на криминалистите. Миналата седмица направиха сериозен удар. Атакуваха стриптийз бар " Мулен Руж, където откриха опиати и дрогирани девойки - танцьорки, обслужващи англичани. Полицаите арестуваха известния в страната Димо Флорината, притежател на верига нощни клубове, маскирани като стриптийз питейни заведения, само че в действителност заведения, където се предлага платена обич.

В Банско Димо Флорината стопанисва и една от най-модерните нощни заведения. За задържания тази нощ Щерев се приказва, че е сериозен състезател на наркопазара. И след ареста на Й. Рискьов, по прякор Рисковия, предходната година, той е негов правоприемник и главен пропагандатор в курортния град.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР