След като рапърът Венци Венц се разведе с майката на

...
След като рапърът Венци Венц се разведе с майката на
Коментари Харесай

Венци Венц скъса завинаги с Павел

След като рапърът Венци Венц се разведе с майката на първото си дете, а по-късно и с тази на второто си, постави край и на най-дългата си връзка – 10-годишното партньорство със театралната му половинка Павел. Двамата стигнали до решението отсега нататък да са единствено другари.

 

От компанията, с която Венци Венц работи от зората на кариерата си – „ Вирджиния рекърдс “ оповестиха, че стартира независима кариера. Шефката му Саня Армутлиева обаче бърза да разясни, че не се е отказала и от услугите на Павел, само че отсега нататък няма да работят дружно с Венци Венц.

 

Междувременно Павел към този момент пусна нова дуетна ария с Михаела Маринова. Той от години работи с редица реализатори, чиито планове движи паралелно с тези, които правеше с Венци, чийто ред в този момент е да се изяви. Новата му ария се споделя давам и съгласно думите на рапъра е „ любовната картичка към дамата, която обича “. За момента обаче по този начин и не излиза наяве коя е тя. Знае се единствено, че палавият рапър се разведе в средата на лятото със брачната половинка си Мая

Тогава рапърът описа в ефира на Нова тв, че когато индивидът до теб ти каже, че не е благополучен, това работи демотивиращо. Само половин година по-късно, той се е влюбил дотам, че да напише любовно пояснение под формата на ария.

 

Междувременно от компанията на Армутлиева разясниха, че Венци освен е основал лична компания, а е станал и креативен шеф в рекламна организация. Очевидно откогато се е развел е бил споходен от ударна доза сила, която му оказва помощ да свети на всички фронтове.

 

От „ Вирджиния рекърдс “ разясняват, че Венци и Павел са взели решението за раздялата преди няколко месеца. Вероятно това се е случило, откакто в края на март отпразнуваха един до друг 10-та си годишнина. За раздялата им се заприказва от дълго време. Още преди три години стана ясно, че обмислят да тръгнат по лични пътища след независимата ария на Павел.

 

Въпреки раздялата обаче, двамата не са развалили връзките си и не е изключено след време още веднъж да работят дружно.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Венци Венц Павел Саня Армутлиева „ Вирджиния рекърдс “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР