След като публикува в Amazon снимки и описания на безжичните

...
След като публикува в Amazon снимки и описания на безжичните
Коментари Харесай

Amazon показа прозрачните слушалки Apple Beats Studio Buds Plus преди официалната им премиера

След като разгласява в Amazon фотоси и описания на безжичните слушалки Apple Beats Studio Buds Plus, производителят съвсем нищо не описа за новия модел. В продуктовата карта на пазара бяха изброени освен техните характерности, само че и цената, както и началният час на продажбите.

Според Amazon, слушалките Studio Buds Plus ще костват $169,95, когато бъдат пуснати в продажба на 18 май — $20 повече от общоприетите Studio Buds, показани през 2021 година Слушалките и кутията им външно доста наподобяват на истинската версия.

Studio Buds Plus ще може да се конкурира с второто потомство Apple AirPods Pro с помощта на високото качество на звука, дейното шумопотискане и режимът на адаптивна “прозрачност “, позволяваща да чувате света към вас с умни „ корекции “, които усъвършенстват качеството на звука.

В листата с характерности в Amazon се загатва 36 часа живот на батерията (включително и при потребление на кутията за зареждане), по-големи микрофони (може би това ще усъвършенства качеството на гласовите повиквания). В допълнение, ще бъдат доставени четири размера накрайници за ушите.

Studio Buds Plus ще поддържа възпроизвеждане на пространствено аудио и както при истинския модел, тази функционалност ще бъде налична както за потребителите на iOS, по този начин и за тези въз основата на Android. За разлика от AirPods или Beats Fit Pro, новите слушалки нямат фирмени чипове на Apple. Въпреки това, Studio Buds Plus поддържа „ безконтактна “ връзка с гласовия помощник Siri и също по този начин, са включени в мрежата Локатор, с цел да ги намерите при положение на загуба.

Освен модела с транспарантен корпус, ще се продават и непрозрачни версии в черен или бял цвят. Трябва да се означи, че страницата към този момент е отстранена от маркетплейса.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР