След като прокуратурата промени обвинението на Кристиан Николов - той

...
След като прокуратурата промени обвинението на Кристиан Николов - той
Коментари Харесай

БНТ: Кристиан е ускорил до над 140 км/ч и към коктейла от наркотици има съмнения за още един - адренохром

След като прокуратурата промени обвиняването на Кристиан Николов - той към този момент ще дава отговор за съзнателно ликвидиране на Милен Цветков, излязоха и последващи информации за злополуката и положението на водача, заяви Българска национална телевизия. Резултатите от направените му проучвания демонстрират, че Николов е седнал зад кормилото след използването на 4 разнообразни типа опиати, само че и със подозрение и за 5-ти.
Николов е седнал зад кормилото измежду използването на амфетамин, марихуана, кокаин и бромазепам.
Разследващите ревизират данни обаче дали Кристиан се е дрогирал с едно от най-скъпите синтетични наркотични субстанции адренохром, наричано още " сатанинския опиат ". Веществото е дериват на адреналина, съобщи Българска национална телевизия.
Внимателните разбори на събраните досега доказателство, както разбора на записите на охранителни камери в региона, демонстрират, че най-вероятно автомобилът на Николов се е движил със 120 км/ч като е ускорил до над 140 км/ч, когато е блъснал колата, ръководена от Милен Цветков.
Изводът на проверяващите е, че Кристиан не е имал желание да спре и заради тази причина те преквалифицират обвиняването в съзнателно ликвидиране.
Излезе и друга злополука със същия автомобил от преди три години, оповестява още Българска национална телевизия. По време на нея има породена междинна телесна щета. За нея на съд е предадена майката на Кристиан Николов - Десислава Пешева. Нейната наказателна отговорност е сменена поради чистото и правосъдно минало с административна глоба - санкция.
Съмненията на проверяващите са, че тогава Пешева е поела отговорност за злополука, която е породена от сина и Кристиан. По тази причина Върховната касационна прокуратура изземва това към този момент завършило дело, и в случай че събере задоволително доказателства, е допустимо да го възобнови.
Всичко по случая с Милен Цветков следете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР