След като профилът на адвокат Методи Лалов във фейсбук беше

...
След като профилът на адвокат Методи Лалов във фейсбук беше
Коментари Харесай

Лалов: Отново съм във Фейсбук, след като добрите сили свалиха профила ми миналата година!

След като профилът на юрист Методи Лалов във фейсбук беше анулиран преди месеци, някогашният арбитър, ръководител на СРС, разгласи, че още веднъж се завръща в обществената мрежа. По думите на Лалов, прочут на обществото с острия си сериозен взор върху политическия и публичен живот у нас, през лятото на предходната година " положителните сили " са се погрижили профилът му да бъде свален. Днес той още веднъж се завръща, като кани своите другари да се свържат с него на новия му профил. Ето какво написа Лалов:

Здравейте, другари!
Отново съм във Facebook, откакто " положителните сили " направиха по този начин, че профилът ми да бъде свален през лятото на предходната година.
Ще се веселя да възстановим фейсбук другарството си!

Методи Лалов е изострен критик на корупционните практики в политиката и правосъдната система. До този миг политическият му опит е обвързван с позицията му на общински консултант към Демократична България.

Той обаче даде поръчка за нов политически план:

Много работа има да свършим преди да има подобен политически план. Убеден съм обаче, че не може да оставяме без конкуренция сегашните участници в тази политическа порнография, която дефинира съдбините на България, декларира Лалов.

Линк към профила на Методи Лалов: https://www.facebook.com/share/QciuwL2MfZUV8Zsz/
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР