След като Продължаваме промяната-Демократична България отказа съвместно управление с ГЕРБ-СДС,

...
След като Продължаваме промяната-Демократична България отказа съвместно управление с ГЕРБ-СДС,
Коментари Харесай

Партиите започват кансултации след отказа на ПП-ДБ за кабинет с ГЕРБ-СДС

След като " Продължаваме промяната-Демократична България " отхвърли взаимно ръководство с ГЕРБ-СДС, от през днешния ден стартират съвещания с останалите парламентарно показани обединения за поддръжка за кабинет с първия мандат, написа.

Новият курс по търсене на поддръжка от останалите парламентарни партии беше разгласен от водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Формацията му има възражения и към персоналния състав на проектокабинета на ПП-ДБ, и към управническата стратегия, по която работиха взаимно.

" Те взривяват единствената добра за страната обстановка за отиване на локални избори ", сподели водачът на ГЕРБ.

По думите му първата политическа мощ има две тактики – за държавно управление на малцинството, или за държавно управление от персони на всички обединения, показани в Народното събрание.

Съпредседателят на Политическа партия Асен Василев разяснява: " Това е право на ГЕРБ са първа политическа мощ, първият мандат отива при тях, би трябвало да предложат решение. Всичко, което те желаеха от нас, го направихме ".

Според ръководителя на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова те нямат повече време за губене.

" Загубихме задоволително време, с цел да ги обучим по какъв начин се написа управническа стратегия. Идва време за съществени диалози за България. "

Сериозните диалози стартират в 11 ч. с Движение за права и свободи, от 13 с Българска социалистическа партия и от 15 ч. с " ИТН ", в петък – с " Възраждане ".

От тези обединения към този момент оповестиха, че са подготвени за разговор, само че не се ангажираха с поддръжка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР