След като Продължава помяната не се съгласили Любомир Каримански да

...
След като Продължава помяната не се съгласили Любомир Каримански да
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не знаехме дали Слави е луд или е 100% корумпиран

След като " Продължава помяната " не се съгласили Любомир Каримански да е началник на Българска народна банка, Слави спрял да подвига телефона на Кирил Петков. Това споделя министър председателят в изявление за " Капитал ".

" Нашият проблем не беше дали да е [кандидат] на Има Такъв Народ или на " Продължаваме промяната ", или на който и да било различен. Нашият проблем беше, че имаше обстоятелства в медийни изявления, които ни тормозиха - че той като изпълнителен шеф на Инвестбанк е подписвал заплащания в кеш в изключително огромни размери. И даже да не ги е откраднал самият той, рискът, че този човек да подписва каквото му се каже, е огромен. И тогава, като казахме, че не сме съгласни с този човек, от този момент действително спряхме диалозите ", споделя Петков.

Слави " спря да подвига телефона и дръпна Тошко Йорданов да не идва на съдружния съвет. И стартира да идва единствено Балабанов и някакви други ротиращи се. Като на тези съдружни препоръки Балабанов споделяше, че може единствено да слуша, не и да взима решения. И това беше краят в действителност на връзката. Единствената причина, поради която ние самите продължавахме все пак отношение, е, че първо, не бяхме позволили никакви парични потоци да излизат по неверен метод, тъй че не сме правили компромис. И другото е, че се опитвахме, тъй като не знаехме дали Слави е вманиачен - дали е абсурден, или е 100% подкупен. Не бяхме сигурни кое от двете ", споделя още министър председателят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР