След като приятелката на Гала – Зейнеб, се настани в

...
След като приятелката на Гала – Зейнеб, се настани в
Коментари Харесай

Зейнеб се опитва да направи дъщерята на Гала своя колежка в телевизията

След като приятелката на Гала – Зейнеб, се настани в ефира на Би Ти Ви, дъщерята на мадам „ На кафе” също е почнала да точи зъби за в най-голямата телевизия, написа Хотнюз. Мари Константин към този момент се появи в предаването „ Тази сутрин” по покана на водещата, въпреки и единствено като посетител в нейната графа. Твърди се, че се надявала скоро да получи оферта и за непрекъсната работа.

Зрителите на „ Тази сутрин” бях втрещени, когато предишния петък видяха в ефира на сякаш сериозното предаване „ Тази сутрин” две девойки, за които не беше ясно кои са и с какво се занимават. Оказаха се „ инфлуенсърки”. Новата водеща, Зейнеб Маджурова, ги показа с думите: „ най-успешните, бих споделила, дами инфлуенсърки в България”. Едната от тях бе никому незнайно русокосо момиче на име Денина Мартин, а другата – дъщерята на Гала – Мари Константин.

Зрителите незабавно скочиха и против гостите, и против новата графа. „ Едни елементарни девойки създават други такива”, „ Страшен образец за подражателство на сегашните генерации – лесни пари без да се трудиш”, „ Монолог, скучен и незанимателен. Защо въобще тези девойки бяха там? За декор на стържещия глас на Зейнеб ли? Закривайте, не става...”, разясняват хората на формалната фейсбук страница на „ Тази сутрин”.

По-големият проблем е за какво една от най-близките приятелки на Гала си разреши да предложения в студиото на Би Ти Ви дъщерята на водещата от конкурентната Нова тв? Според слуховете, Мари Константин от дълго време се пробва да се настани на дребния екран, само че досега няма кой да ѝ предложи контракт. Тя не желала да е елементарна кореспондентка, нито да се бъхти зад кадър, а държала да е водеща на начин на живот предаване като майка си. Засега обаче проектите ѝ удрят на камък. Гала не смеела да я вземе при себе си в „ На кафе”, с цел да не провокира намеци за шуробаджанащина. Преди години тя беше прибрала мъжа си Стефан, в случай че в този момент стартира да работи и с щерка си Мари, би отблъснала и последните фенове, които към момента я гледат в делничните предиобеди.

В Българска национална телевизия момичето не желало да работи, тъй като рейтингът ѝ бил невисок, а позициите там са прекомерно проветриви – не се знае по кое време ще те уволнят. Последният образец с изкаралата единствено два месеца в Българска национална телевизия Деси Добрева е доказателство, че там постоянно е под въпрос. Мечтата на Мари била да изгрее в Би Ти Ви. Тя навила, близката на майка си, Зейнеб да я предложения в рубриката си с концепцията да опипа почвата и да направи усещане на шефа Антон Хекимян. Другото момиче било извикано, с цел да не наподобява гостуването на Мари прекомерно съмнително, настояват осведомени.

То обаче е било определено по този начин, че да има надалеч по-слаби достижения спрямо дъщерята на Гала. Зейнеб показа гостенките си като най-успешните инфлуенсърки в България, само че това не е правилно. Всеки, който се интересува, може да ревизира какъв брой почитатели в Инстаграм имат те и какъв брой са почитателите на други известни българки.

Според слуховете, Мари е била в Би Ти Ви само с цел да си проправи път към работа там. Дали проектите ѝ ще се увенчаят с триумф? Нищо чудно. След като се откри място за Зейнеб, надали някой би се учудил, в случай че разкрият щат и за Мари. Дали това ще е сполучлив ход за малкия екран, е различен въпрос.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР