След като привлече в редиците си нападателя на Милан Патрик

...
След като привлече в редиците си нападателя на Милан Патрик
Коментари Харесай

Уулвърхамптън поиска още двама от Милан

След като притегли в редиците си нападателя на Милан Патрик Кутроне, Уулвърхамптън демонстрира онтерес към още двама футболисти на “росонерите”. Става въпрос за нападателя Андре Силва и за халфа Франк Кесие. Мениджър и на двамата е Жорже Мендеш, който уреди и прехвърлянето на Кутроне при “Вълците” против 18 милиона евро плюс спомагателни бонуси.

Андре Силва бе покрай прекосяване в Монако, само че в последния миг договорката пропадна. Сега обаче от Милан му търсят различен покупател и за клуба ще е добре пристигнало, в случай че ползата на Уулвърхамптън се окаже сериозен.

В същото време англичаните към този момент са отправили оферта за Франк Кесие на стойност 28 милиона евро, която може и да бъде призната от “росонерите”. 22-годишният халф бе притеглен от Аталанта през 2017 година с две-годишен наем за 8 милиона евро и наложителна алтернатива за откупуване за още 24 милиона евро. Сега е време Милан да изплати тази сума на бергамаските и това може да накара шефовете на клуба да одобряват офертата на Уулвс. По-големият проблем обаче може да се окаже нежеланието на самия футболист да поеме в посока “Молиню”.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР