След като принц Хари прекара малко време сам в Африка

...
След като принц Хари прекара малко време сам в Африка
Коментари Харесай

Меган Маркъл носи Прада, а Дейвид Бекъм усмихва Kралицата

След като принц Хари прекара малко време самичък в Африка без брачната половинка си Меган Маркъл, херцозите на Уелс още веднъж са дружно и даже участваха на публично събитие - в чест на кралица Елизабет II. Британският монарх бе хазаин на годишната гала в Бъкингамския замък, наречена Young Leaders Awards.

За мероприятието херцогинята на Уелс Меган Маркъл бе заложила на елегантна бледорозова визия, въодушевена от стилния бранд Прада. Изборът й на тоалет несъмнено впечатли стилните критици. Прическата й и гримът й също посрещнаха утвърждение, защото бяха доста естествени и ненатрапчиви.

Повече фотоси от събитието можете да видите в специфичната ни изложба ТУК

 g eonline.com

На събитието посетител бе и Дейвид Бекъм. Той е непосредствен с кралското семейство, даже участва на сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям през 2011 година, както и на сватбата на Меган и Хари през месец май дружно с половинката си Виктория Бекъм.

Акцент на вечерта бе принц Хари, който неотдавна стана дипломат на организацията, се обърна към 61 почетни нейни членове с откровена тирада за техния принос в общността.

 g eonline.com

"Аз, дружно със брачната половинка ми Мегън, се надявам да успеем да създадем по този начин, че младежите от Обединеното кралство да чуят нашите хрумвания, да работят с нас, да изградим платформи за съдействие, да сътворяваме дружно партньорства и да продължим тези срещи, до момента в който пътуваме и разпространяваме опита си от името на кралското семейство. ", по този начин стартира речта си принц Хари.

А какво следва за Хари и Меган отсега нататък - дворецът Кенсингтън към този момент показа, че на двойката следва да посети Дъблин в средата на месец юли, с цел да научи повече за културата и историята на Ирландия. А ние, несъмнено, ще продължим да ви осведомяваме за техните изяви.

 g eonline.com

Повече фотоси от събитието можете да видите в специфичната ни изложба ТУК
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР