След като приключим кръга от преговори за политики и приоритети,

...
След като приключим кръга от преговори за политики и приоритети,
Коментари Харесай

Нинова: За министри ще говорим след преговорите с ИТН по приоритети

" След като приключим кръга от договаряния за политики и цели, тогава ще бъде показан и персоналният съвет на Министерския съвет. Ние ще се произнесем дефинитивно едвам откакто го забележим ", сподели ръководителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова на брифинг в Народното събрание.

От Демократична България настояха по-рано денем да се обясни персоналния става на кабинета.

За министри ще приказваме в понеделник, откакто приключим кръга договаряния по политики, разяснява Нинова. Тя означи, че досега са извършени срещи по тематиките опазване на здравето, обучение и обществена политика.

От левицата регистрираха доближаване с " ИТН " (ИТН) по политики. " Предложените от нас политики във връзка с възрастните хора, на децата и младите фамилии се одобряват от сътрудниците ни и се сплотяваме към тези цели ", съобщи Нинова.

Днес в Народното събрание предстоят двустранни експертни диалози за стопанска система, а на следващия ден - за битка с корупцията, правосъдна промяна и външна политика, в частност позицията за Република Северна Македония.

Искаме всичко да е на масата, да е транспарантно и да не остава никакво подозрение за някакви скрити сделки или подмолни диалози, разяснява водачът на Българска социалистическа партия.

От " Българска социалистическа партия за България " са отправили предложения за диалози и с " Демократична България " (в петък от 14.00 часа) и с " Изправи се БГ!Ние идваме! " (в понеделник от 14.00 часа).

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР