След като приключи темата Етър, Красимир Балъков говори пред колегите

...
След като приключи темата Етър, Красимир Балъков говори пред колегите
Коментари Харесай

Бала: Всички искат да се класираме на Евро 2020, но не трябва да бягаме от нашата реалност

След като завърши тематиката " Етър ", Красимир Балъков приказва пред сътрудниците от " Диема " и за идните мачове на България от квалификациите за юбилейното Евро 2020. Бала изрази очаквания, че " лъвовете " ще покажат положително лице още при визитата си на Чехия.

" Трябва да превключа доста бързо на вълна " народен тим ", тъй като няма никакво време. Ще се опитам по най-бързия метод да предам на футболистите това, което желая да играят. Малко е времето, извънредно малко. Много проблеми имаме с контузени. Ние по тази причина сме там - да ги мотивираме, да ги вдигнем и да използваме дребните си шансове ", изясни експертът.

" Ще излизаме всеки мач за победа, ще опитаме да вкараме самочувствие. Ще желаеме не просто да не позволяваме голове, а и да вкарваме. Ще се опитам да го предам това на играчите. Ако имаме шанс в мача против Чехия да вземем нещо, самочувствието единствено ще пристигна ", добави Балъков.

" Всеки един българин желае да се класираме на Европейското. Не би трябвало да бягаме от нашата действителност - 15 години не сме се класирали на огромен конгрес. Трябва да оправим малко самочувствието и заряда на тима. Не, че преди не е имало, само че идват непостоянни изяви и те пречат за класиране ", разяснява той.
 Балъков: Като се обърне каруцата, аргументи доста
Балъков: Като се обърне каруцата, аргументи доста

" Мачът беше равносилен - битка по целия терен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР