След като президентът Радев при посещението си в Швейцария се

...
След като президентът Радев при посещението си в Швейцария се
Коментари Харесай

100 Kila колайдер

След като президентът Радев при визитата си в Швейцария се срещна с работата на детектора CMS, конструиран с огромно българско присъединяване, до такава степен се възхити, че изиска и в България да се построи смален модел на централата, с колайдер. Да си създадем едно балканско колайдерче, където да изследваме какво се получава, когато се сблъскват обикновените частици. Идеята е продуктивна, в това отношение имаме и обичаи, и насъбран опит.

Ще изследваме да вземем за пример резултата от конфликта на обикновените политици.

А по-късно и раждането на самата божествена парченце, която от време на време се появява от тия тайнствени конфликти и стартира да играе основна роля в следващото оправяне на републиката в следващия времеви откъслек от прехода. Който, за разлика от вселената, има начало, само че няма край.

Реализирайки концепцията президентска, ще се окаже, че сме построили и доразвили най-големия ускорител на обикновени политици в света. Особено в случай че го вдигнем на границата сред България и Македония, като сред една Швейцария на Балканите и една балканска Франция, която си е македонска по хипотеза. Това ще сложи началото на нова епоха в политиката и в напъните за схващане произхода на повсеместното опростачване, което също е с космополитен мащаби.

Щом изградим тунела с апаратурата, вътре могат да се правят доста неща със скорост, близка до скоростта на светлината: предаване и приемане на рушвет, асимилиране на евросредства и партийно асимилиране на дарения по американски модел. От което, несъмнено, отново няма да забележим светлина в края на тунела.

Но пък ще забележим по какъв начин се прави еднопосочна политика в една разнопосочна Европа и България. Както споделя новият евродепутат и остарял седесар Александър Йорданов, приходите на хората преди Девети септември били извънредно по-големи от тези по времето на социализма. Кратко, ясно, безапелационно. Да се знае, че който обича НАТО, приказва истината, който ненавижда Европейски Съюз, е измамник. А Москва да се учи от България... Та по този начин, в случай че някой не изпитва наслаждение, че живеем в по-добрия свят, да си трае, тъй като, в случай че изкаже и най-малкото подозрение или нерешителен опит за друго мнение, ще получи седесарски шут с болшевишки жар. А е видно, че видният отвред Ал ги умее тия неща.

Еднопосочната Нинова също потвърди, че може да се върне на бял КОНгрес, откакто е подала оставка. Да вади и връща алената си група в Народното събрание и еднопосочно да афишира предварителни избори, при липса на каквато и да е революционна обстановка. И да твърди, че демокрацията доста ни е взела, откакто се снима до паметника на вожда и учителя Димитров.

И още знайни и незнайни еднолинейни политики и политици, устремили се от ляво и от дясно със светлинна скорост, идеални за конфликт в балканския колайдер.

Неродени божествени частици, които имат визия за България, за Европа и за Вселената. За чиято неподреденост е отговорен Путин. И за подредеността - също.

Ако колайдерът влезе и към Скопие, конфликтът на обикновените политици ще бъде обогатен и с твърдоглавието на братята, съгласно които Гоце Делчев е македонец, тъй като е македонец. И в случай че не вярваш, си измамник, който не обича НАТО.

Светът става все по-сложен и опростенческите решения на проблемите носят единствено нови проблеми. Затова ще продължи да печели политиката, която внася някакво равновесие и компромис. А от градското дясно и селскоградското ляво отново ще се питат за какво губят.

Както пита и 100 Kila lв " El Traficante ": Асансьорче ли си правиш?

А политиката вид асансьор не води до нищо положително. Питайте Цветанов.

А за българския колайдер занапред ще питаме Радев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР