След като през юли 2022 г. Celsius бе изправена пред

...
След като през юли 2022 г. Celsius бе изправена пред
Коментари Харесай

Celsius спира мобилното си приложение

След като през юли 2022 година Celsius бе изправена пред банкрут, се стигна до особена развръзка: до момента в който по-голямата част от компанията се разпада, един аспект се резервира - приложението за телефон Celsius по необясними аргументи продължава да действа и да е налично за изтегляне.

От 29 февруари обаче това се промени, като мобилното приложение публично спря да действа.

Според изказванията на уеб страницата на Celsius прекъсването на активността е било планувано авансово и в детайли разказано в техния “ “. Приложението към този момент е отстранено от Apple App Store, а компанията поучава потребителите да го изтрият от устройствата си.

Съобщение от Celsius

Това закриване на мобилното приложение съставлява дребна спънка за неотдавна излязлата от банкрут компания Celsius. Компанията също по този начин се впуска в рандеман на криптовалути с новото си дружество Ionic Digital, LLC, планувано да премине през първично обществено предложение през идващите месеци.

Този ход носи забележителен риск за кредиторите, които са получили акции в преструктурираното сдружение, в този момент фокусирано върху добива. Те залагат на триумфа на тази интервенция, като се има поради евентуалното предимство на Биткойн спрямо главните обществено търгувани акции за рандеман на Биткойн като Riot, Marathon Digital и CleanSpark през последните пет години.

Изпълнителните водачи на Ionic Digital предложиха цена на IPO от $20 на акция, само че остава неустановеност във връзка с ликвидността и степента, в която кредиторите ще разтоварят акциите си незабавно след IPO.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР