След като през вчерашния ден приключи надпреварата в Ротердам, през

...
След като през вчерашния ден приключи надпреварата в Ротердам, през
Коментари Харесай

Марсилия: Циципас и Рубльов оглавяват схемата; Алиасим и Цонга също в игра

След като през вчерашния ден завърши конкуренцията в Ротердам, през тази седмица ще може да се насладим на още два шампионата на твърда настилка. Един от тях е този във френския град Марсилия, който е от категория 250, само че все пак ще събере част от топ играчите на мъжкия тенис.

Водач на схемата е международният №4 и първенец от 2020-а,Стефанос Циципас, който ще срещне спечелилия от френския конфликт сред Уго Гастон и Корентен Муте. Схемата наподобява удобна за гърка, като не е изключено в полуфиналите той да се изправи против третия подложен Феликс Оже-Алиасим в повтаряне на финала от Ротердам. Канадецът пък е подложен под номер 3, а в откриващия си мач ще се изправи против един от ветераните Жил Симон или Жо-Вилфред Цонга.

В долната част схемата се оглавява от Андрей Рубльов, който също пропуща първия кръг, а на 1/8-финалите чака спечелилия от двойката Ришар Гаске и Микаел Имер. В същата половина се намират още Аслан Карацев, подложен под номер 4, както и добре представящите се напоследък Талон Грикспор и Камил Майхжак.

Пълният чоп за шампионата можете да видите тук:

ATP250 Marseille main singles draw
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР