След като през ноември миналата година Бритни Спиърс бе освободена

...
След като през ноември миналата година Бритни Спиърс бе освободена
Коментари Харесай

Дългоочакваното завръщане на Бритни Спиърс

След като през ноември предходната година Бритни Спиърс бе освободена от попечителството на татко си, направлявало съвсем целия ѝ живот в продължение на 13 години, тя в този момент още веднъж последователно поема надзор над персоналния си живот, кариерата и финансите си.
 Бритни Спиърс, Елтън Джон, “Tiny Dancer ” и новината за дуетното им осъществяване на песента
Тайната на Бритни Спиърс и Елтън Джон

Ето каква е изненадата им

Щом станеше дума за музиката обаче, почитателите на певицата, както и се чака, не спираха да окуражават завръщането ѝ в нея. Бритни обаче все отхвърляше с обяснението, че хората просто не си дават сметка за всички ужасни неща, които е претърпяла.

" И след всичко, през което прекосих, се опасявам от хората и бизнеса. "

Елтън Джон пък е музикант, който освен е измежду най-харесваните и сполучливи експерти в целия свят, само че е и доста разбиращ и съчувствен по душа. Той нееднократно е помагал на свои сътрудници, които се борят с компликации в персоналния и професионалния си живот - да вземем за пример Роби Уилямс и Еминем.

Самият Елтън признава, че личното му предпочитание да бъде от помощ го е подтикнало да се сближи с Бритни.

" Трудно е когато си млад. Бритни беше съкрушена. Аз се усещах сломен, когато бях изтрезнял. Бях в извънредно положение. Минавал съм през това разрушено чувство и е извънредно ", споделя музикантът пред The Guardian.

И макар че проблемите и на двамата въпреки всичко се разграничават, това въобще не им пречи в желанието да си оказват помощ и да работят дружно. А тъкмо противоположното. Оказва се напълно продуктивно, тъй като завръщането на Бритни Спиърс в музиката е към този момент факт. И точно с помощта на Елтън Джон.

Те пуснаха дуетното си парче " Hold Me Closer ", което е първо за Бритни от 2016 година насам и напълно предстоящо, събитието развълнува както почитателите, по този начин и самите реализатори.

" Страшно готино е, че пея с един от най-класическите мъже на нашето време. Голямо нещо е за мен ", признава Бритни.

В песента " Hold Me Closer " тя и Джон са решили да включат елементи от шлагерите му " Tiny Dancer ", " The One " и Don`t Go Breaking My Heart ", като са създали цялостното звучене клубно, свежо и напълно като за лятно плажно празненство.

Изпълнителите са съчетали гласовете си толкоз добре, че да се реши до каква степен и дали въобще гласът на Бритни се е трансформирал, е малко мъчно.

Това би станало ясно обаче ако самата тя реши да продължи да прави музика, на което и се надяваме. Засега чакаме " Hold Me Closer " да яхне вълната на летните музикални шлагери и да се подреди измежду тях. И не бихме се изненадали, в случай че това стане, тъй като парчето много ни припомня на Cold Heart. Този дует на Елтън Джон с Дуа Липа от предходната година тогава стана шлагер номер едно в света.

Миксът на актуалното поп звучене с по-класическото е очевидно работеща формула за основаването на летни шлагери. И несъмнено, нямаме нищо срещу. В никакъв случай не бихме пренебрегнали труда на Бритни и Елтън, които с готовност и неспокойствие са работили по него.

А и като си напомним, че изпълнителят е подхванал концепцията с упоритостта и да помогне на Бритни за завръщането ѝ към музикалната кариера, планът в действителност става още по-специален.

В изявлението си за The Guardian Eлтън Джон споделя, че в действителност брачният партньор му е подхвърлил концепцията Бритни да се включи в парчето. Оттам нататък обаче цялата разпоредителност си остава на Елтън. И несъмнено, той остава удовлетворен от крайния резултат.
 Бритни Спиърс, автобиографичната й книга и за какво излизането й се отсрочва
Неприятна вест за Бритни

Пак не й провървя

" Тя пя фантастично. Всички споделяха, че не мислят, че тя още може да пее. Но си споделих, че е чудесна щом стартира, по тази причина и мисля, че тя още може. И го направи и съм удивен от това, което направи. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР