След като през май тази година стана майка за първи

След като през май тази година стана майка за първи ...

Наоми Кембъл продължава курса на промяната


След като през май тази година стана майка за първи път,Наоми Кембъл предприе някои сериозни промени в живота си.Първо се зае със собственото си здраве, а тези дни стана ясно, че е направила още една смислена крачка. Този път в помощ на другите.
Наоми Кембъл, новите снимки на модела по бански и възстановяването, от което се нуждае
Рестартът на Наоми

Когато нямаш друг избор, освен да се погрижиш за себе си

От FOX28 съобщават, че 51-годишната лондончанка е станала глобален посланик на благотворителнатаорганизация Queen`s Commonwealth Trust, която съществува от 2018 г. и е под опеката на кралица Елизабет Втора.

Идеалната й цел е да финансира и обучава скрити таланти на възраст между 18 и 35 години, които демонстрират завидни способности в областите здравеопазване, образование,неравенство и околна среда.

"Това е нещо много близко до сърцето ми и аз ще продължа да правя всичко възможно, за да помогна на следващото поколение, за да може то да създаде по-добро бъдеще за своите общности", обяснява как приема отговорната си задача Наоми.
Наоми Кембъл, кариерата, любовта и жертвата, която е направила
Жертвата, която Наоми избра да направи

Съжалява ли за избора си

Главният изпълнителен директор на организацията Кристофър Кели също с нетърпение очаква да работи с Наоми. Той разчита, че тя и нейният профил ще помогнат за "популяризиране на услугите, иновациите и постиженията" на Queen`s Commonwealth Trust.

Източник: lifestyle.bg