След като през май тази година стана майка за първи

...
След като през май тази година стана майка за първи
Коментари Харесай

Наоми Кембъл продължава курса на промяната

След като през май тази година стана майка за първи път, Наоми Кембъл предприе някои съществени промени в живота си. Първо се зае със личното си здраве, а тези дни стана ясно, че е направила още една смислена крачка. Този път в помощ на другите.
 Наоми Кембъл, новите фотоси на модела по бански и възобновяване, от което се нуждае
Рестартът на Наоми

Когато нямаш различен избор, с изключение на да се погрижиш за себе си

От FOX28 оповестяват, че 51-годишната лондончанка е станала световен дипломат на благотворителната организация Queen`s Commonwealth Trust, която съществува от 2018 година и е под опеката на кралица Елизабет Втора.

Идеалната й цел е да финансира и образова скрити гении на възраст сред 18 и 35 години, които показват забележителни качества в областите опазване на здравето, обучение, неравноправие и околна среда.

" Това е нещо доста близо до сърцето ми и аз ще продължа да върша всичко допустимо, с цел да оказа помощ на идващото потомство, с цел да може то да сътвори по-добро бъдеще за своите общности ", изяснява по какъв начин приема виновната си задача Наоми.
 Наоми Кембъл, кариерата, любовта и жертвата, която е направила
Жертвата, която Наоми избра да направи

Съжалява ли за избора си

Главният изпълнителен шеф на организацията Кристофър Кели също с неспокойствие чака да работи с Наоми. Той разчита, че тя и нейният профил ще оказват помощ за " разпространение на услугите, нововъведенията и достиженията " на Queen`s Commonwealth Trust.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР