След като през март научихме новината, че съпругата на комедийния

...
След като през март научихме новината, че съпругата на комедийния
Коментари Харесай

Кевин Харт стана татко за четвърти път

След като през март научихме новината, че брачната половинка на комедийния артист Кевин Харт е бременна, станахме очевидци на съвсем цялото протичане на бременността ѝ в обществените мрежи.

Актьорът непрестанно снима Енико, с цел да документира бременността ѝ, и би трябвало да признаем, че фотосите му се получават доста добре.

Самата Енико също без съмнение споделяше фотоси с бременно коремче и по този метод всичките им почитатели станаха съпричастни към огромната им наслада.

on Sep 15, 2020 at 1:38pm PDT

„ Скоро ще станем семейство от шестима “, написа 41-годишният артист преди броени дни към фамилната фотография, на която са всички. Той, бременната му брачна половинка, синът им Кензо, и двете деца на Кевин от първия брак – Хевън и Хендрикс.

on Sep 24, 2020 at 8:07am PDT

А радостната вест за раждането на дъщеричката им заяви щастливата майка с пост в профила си в Instagram. " Частица от парадайса, изпратена на земята. Добре пристигнало, момиченце. Не можем да те обичаме повече от това ". От него научаваме и името, което са ѝ дали - Каори Май.

on Sep 30, 2020 at 4:56am PDT

Щастливото събитие в фамилията на артиста идва след сложните за тях моменти, свързани с невярност и тежката автомобилна злополука с Кевин през септември предходната година, написа People.
 Кевин Харт, интервенцията и по какъв начин злополуката промени артиста
Как злополуката промени живота на Кевин Харт

Никак не му е леко
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР