След като през лятото взе от норвежкия Сарпсборг 08 Джонатан

...
След като през лятото взе от норвежкия Сарпсборг 08 Джонатан
Коментари Харесай

Разкритие: ЦСКА търси вратар в Норвегия

След като през лятото взе от норвежкия Сарпсборг 08 Джонатан Линдсет, а преди броени дни подписа с Тобиас Хайнц, който бе платен от Хакен, само че игра чартърен точно в Сарпсборг, където вкара 15 гола и даде 6 асистенции, управлението на ЦСКА не счита да стопира дотук и оглежда още футболисти на въпросния норвежки клуб, написа " Мач Телеграф ".

През предишния сезон Сарпсборг приключи на осмо място в норвежкия хайлайф - доста надалеч от позициите, даващи право на присъединяване в Европа, само че и надалеч от зоната на изпадащите. Въпреки това, очевидно скаутите на “червените ” са намерили нещо по-специално в този отбор и ще наблюдават играчи за постовете, на които търсят попълнения.

Една от тези позиции е вратарската. Там договорите и на титуляря Густаво Бусато, и на резервата Димитър Евтимов изтичат. Понастоящем под рамката на Сарпсборг е 32-годишният Андерс Кристиансен. За отбраната също се гледат разнообразни футболисти на норвежкия отбор.

Големият плюс на играчите от този тим е, че не костват доста и нямат високи финансови условия, а несъмнено имат качества. Отделно от това, откакто на “Армията ” към този момент имат двама норвежци, то доста по-лесно ще бъде притеглен футболист от тази страна.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР