След като през лятото на 2018-а Олимпик Марсилия се договори

...
След като през лятото на 2018-а Олимпик Марсилия се договори
Коментари Харесай

Година по-късно: Марсилия пак атакува Рома за халф

След като през лятото на 2018-а Олимпик Марсилия се контракти с Рома и закупи полузащитника Кевин Строотман, в този момент френският отбор се е прицелил в различен от халфовете на „ джалоросите”. Става дума за международния първенец с Франция Стивън Нзонзи.

Според информациите на beIN Sports и „ Гадзета дело спорт” римляните са подготвени да продадат 30-годишния футболист. Интересът на марсилци не е по никакъв начин инцидентен, тъй като там треньор е някогашният ментор на Рома Руди Гарсия.

Трябва да се подсети обаче, че прехвърлянето на Строотман предишното лято провокира съществено неодобрение от страна на почитателите, защото холандецът беше без подозрение един от техните любимци.

Представянето на Нзонзи с екипа на Рома беше на приливи и отливи, по тази причина и клубното управление е решило да се раздели с него. Наскоро се появиха информации, че „ вълците” имат интерес към звездата на Олимпик Марсилия Флориан Товен, тъй че е забавно дали Нзонзи ще бъде употребен като разменна монета за сходна договорка.

Другият вид е Рома да търси минимизиране на загубите. Вярва се, че цената на френския опорен халф все още е 20 милиона евро или другояче казано – с 10 милиона евро по-малко, в сравнение с „ джалоросите” заплатиха на Севиля през август 2018 година.

На Апенините настояват, че Арсенал и Монако също наблюдават по какъв начин ще се развие обстановката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР