След като през изминалите два дни от Apple представиха новата

...
След като през изминалите два дни от Apple представиха новата
Коментари Харесай

Iphone 13 Pro и Pro Max ще предлагат 1TB за съхранение?

След като през миналите два дни от Apple показаха новата версия на iOS и оповестиха за някои от най-интересните промени, които ще забележим в нея, в този момент слуховете за новия iPhone 13 и неговите разновидности започнаха да стават от ден на ден.

Според един от водещите анализатори Даниел Ийвс, идващото потомство на смарт телефона още веднъж ще се предлага в четири разновидността, като това включва iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max.



Той твърди, че всеки един от моделите ще разполага с по този начин наречения LIDAR, който до в този момент бе наличен единствено при Pro версиите на смарт телефона. Към момента той не е необятно публикуван в приложенията на Apple, само че се чака това да се промени и да прави от ден на ден функционалности.

Според Ийвс, новите Pro модели ще се оферират във версии с 1TB пространство за предпазване, като това е двойно повече над оптималния потенциал от 512GB сега. Освен това, специалиста съобщи, че се чака и вграждането на скенер за пръстов отпечатък под екрана и завръщането на Touch ID.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР