След като през април Тони Димитрова изгуби баща си, тя

...
След като през април Тони Димитрова изгуби баща си, тя
Коментари Харесай

Тони Димитрова: В момента съм като ранена птица

След като през април Тони Димитрова изгуби татко си, тя още страда. Сигурна е обаче, че родителите й не биха желали да рухне и поради това се пробва да продължи напред, само че не съумява да се пребори с тъгата. Припомняме, че тя погреба майка си през 2016 година, а през 2020 година коронавирусът лиши и живота на брат й.

 

Обикновено това, което е разклащало живота й досега, са нейни персонални нещастия, свързани със фамилията и околните й.

Не крие, че в ученическите си години послъгвала родителите си. Най-често ги лъжела, в случай че имала някоя двойка по математика, само че те постоянно я хващали, тъй като доста ходели по наставнически срещи.

 

Тони Димитрова е от хората, които в никакъв случай не се наскърбяват от рецензии, само че и не обича да бъде хвалена, по този начин са я учили родителите й. Макар непрекъснато да получава похвали, в никакъв случай не се е взимала прекомерно на съществено и не се е надигала от това.

 

Още я ревизират от Национална агенция за приходите като физическо лице след подадения против нея сигнал. Владислав Славов бил лицето, което подало недоволството против нея. Тони Димитрова обаче е безапелационна, че то е цялостно с лъжливи изказвания. Преди 2 месеца давала пояснения и в Комисията по дискриминация поради неговите нелепости и измислици.

Въпреки всички мръсотии, които й е направил, Тони Димитрова няма никакви планове да се разправя с него и е уверена, че животът ще го осъди задоволително грубо.

 

По мотив изказванието, че мъжът в живота й е прочут бургаски доктор, Тони показва, че й е писнало от измислени сензации и добавя, че доктор Мирослав Обрейков е неин огромен другар и отличен хирург. Именно той бил индивидът, върнал татко й два пъти назад към живота.

Инфо: Уикенд

Тагове: Тони Димитрова певица Владислав Славов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР