След като преобърна представите за брачен живот в САЩ, Германия,

...
След като преобърна представите за брачен живот в САЩ, Германия,
Коментари Харесай

„Женени от пръв поглед“ по NOVA може да открие твоята липсваща половинка

След като прекатурна визиите за сватбен живот в Съединени американски щати, Германия, Австралия, пожъна извънреден триумф в Русия, Швеция, Финландия, Португалия и завладя феновете у нас със своя първи сезон, международният формат „ Женени от пръв взор ” се завръща. Предаването, определяно като революционен обществен и ефирен опит, ще даде късмет на една връзка да стартира в ефира на NOVA ексцентрично - с брак вместо първа среща.

Ако към момента не си разкрил своята изчезнала половинка – това е твоята опция. Не я изпускай! По Коледа стават чудеса – можеш да си дадеш късмет с във втория сезон на „ Женени от пръв взор “.
 Женени от пръв взор
Професионална група от специалисти сортира най-подходящите видове характери и темпераменти, основавайки се на научния метод „ matchmaking “. Сега те са подготвени да намерят най-подходящия човек за теб, анализирайки психическите характерности, обществени настройки и вероятния % на съвпадане на характери.

Брак от пръв взор – за какво не? Няма по какъв начин да схванеш, в случай че не опиташ. Запиши се на кастинг за втория сезон на „ Женени от пръв взор “ тук: и стани част от най-голямото премеждие в живота си, което може да го промени вечно.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР