След като премина успешно през Варна, Бургас и София, изложението

...
След като премина успешно през Варна, Бургас и София, изложението
Коментари Харесай

Изложението на българските крафт пивовари Kraftland в Кaufland пристига в Пловдив

След като мина сполучливо през Варна, Бургас и София, ревюто на българските крафт пивовари Kraftland в Кaufland ще посети и Пловдив. Мястото, на което можете да се насладите на разнообразието от занаятчийски бири е хипермаркетът на „ Кауфланд “, намиращ се на бул. " Пещерско шосе " 36 (до Гребния канал).
И не се тормозете – както прилича на качествената дегустация, с всяка бира, която опитате, върви гратис мезе – разнородни сирена и хамон. Началото е в 10:00 часа, а бира ще има чак до 21:00 часа.

Kraftland в Kaufland има за цел да разкрие пред българския консуматор безкрайните благоприятни условия и усети на занаятчийското пивоварство. Всеки, който реши да посети феста, ще може да се наслаждения на тези усети в разнообразни комбинации.
Фестивалът е ориентиран към обогатяване на културата на феновете и ценителите на пивото и ще покаже, че занаятчийското питие е изискана, само че налична напитка за трапезата на всеки български дом. Точно за това на мястото на събитието ще бъдат и самите пивовари, които ще вкарат непросветените в тайнствата на крафт питиетата.

Първият по рода си бирен фест, проведен взаимно от Actualno.com и " Кауфланд България ", е част от дълготрайната политиката на веригата хипермаркети да поддържа локалните бизнесмени и да им дава опция да вършат продукцията си налична за повече консуматори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР