След като премина от Реал Мадрид в Ювентус срещу 100

...
След като премина от Реал Мадрид в Ювентус срещу 100
Коментари Харесай

Официално: 2 години затвор за Кристиано Роналдо

След като мина от Реал Мадрид в Ювентус против 100 милиона евро, Кристиано Роналдо най-сетне се разбра и с данъчните служби в Испания. След като го грозеше сериозна присъда, португалският ас се споразумя с прокуратурата да заплати 19 милиона евро санкция и да " `лежи " 2 години в пандиза. Присъди до 24 месеца в Испания не се излежават в затвор, написа " Актуално ".

Източници в прокуратурата са уведомили испанското издание " Efe ", че голмайстор №1 в историята на " кралския клуб " се е договорил с управляващите да се признае за отговорен по 4 фискални закононарушения. Това е финалната сделка сред двете страни, като се очакваше единствено утвърждението на държавната хазна.

Обвинението твърди, че Кристиано е укрил налози на стойност над 14 милиона евро в интервала 2011 - 2014 години, като сумите варират от 1.39 милиона евро през 2011 до 8.5 милиона евро през 2014 година.

Финалното съглашение гласи, че измамата на Роналдо е на стойност 5.7 милиона евро, само че сумата набъбва до 19 милиона след разнообразни санкции и такси, които той би трябвало да заплати. 2-те години в затвор за добавени по гледище на данъчните управляващи в страната.

Преди към година стартира делото против Кристиано Роналдо, като тогава той съобщи, че в Испания са наясно с неговите финансови приходи и в никакъв случай не е криел парите, които взима, и в никакъв случай не е имал желанието да заобикаля заплащането на налози.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР