След като премина от Реал Мадрид в Ювентус срещу 100

...
След като премина от Реал Мадрид в Ювентус срещу 100
Коментари Харесай

Официално: 2 години затвор за Кристиано Роналдо

След като мина от Реал Мадрид в Ювентус против 100 милиона евро, Кристиано Роналдо най-сетне се разбра и с данъчните служби в Испания. След като го грозеше сериозна присъда, португалският ас се споразумя с прокуратурата да заплати 19 милиона евро санкция и да " `лежи " 2 години в пандиза. Присъди до 24 месеца в Испания не се излежават в затвор.

Източници в прокуратурата са уведомили испанското издание " Efe ", че голмайстор №1 в историята на " кралския клуб " се е договорил с управляващите да се признае за отговорен по 4 фискални закононарушения. Това е финалната сделка сред двете страни, като се очакваше единствено утвърждението на държавната хазна.
Обвинението твърди, че Кристиано е укрил налози на стойност над 14 милиона евро в интервала 2011 - 2014 години, като сумите варират от 1.39 милиона евро през 2011 до 8.5 милиона евро през 2014 година.
ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА НАПУСКАНЕТО НА РОНАЛДО
Финалното съглашение гласи, че измамата на Роналдо е на стойност 5.7 милиона евро, само че сумата набъбва до 19 милиона след разнообразни санкции и такси, които той би трябвало да заплати. 2-те години в затвор за добавени по гледище на данъчните управляващи в страната.

Преди към година стартира делото против Кристиано Роналдо, като тогава той съобщи, че в Испания са наясно с неговите финансови приходи и в никакъв случай не е криел парите, които взима, и в никакъв случай не е имал желанието да заобикаля заплащането на налози.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР