След като премиерът обвини младежите на ГЕРБ, че внясат паника

...
След като премиерът обвини младежите на ГЕРБ, че внясат паника
Коментари Харесай

Делян Добрев: Младежите на ГЕРБ си прибраха бидоните, а цената на горивата пак е 3 лева

След като министър председателят упрекна младежите на ГЕРБ, че внясат суматоха за цените на горивата, отговорът от партията на Бойко Борисов не закъсня.

Правителството за следващ път реагира несъответстващо. Във вечерта, когато породи една неуравновесеност, вместо да освободят горива от запаса, те не направиха нищо. 48 часа търсеха кого да обвинят и най-после взеха решение, че нашите младежи са отговорни за тяхната непросветеност. Това сподели на брифинг депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

Нашите младежи си прибраха бидоните, а цената отново е 3 лв.. Може би повода не е в тях, добави той. 

Зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев съобщи, като посочи, че се майтапи, че естестъвено продължение на казаното от министър-председателя е да изпрати Бойко Рашков да арестува цялата Младежка организация на ГЕРБ.

Има рецесия, тъй като няма изясненост и няма кой да успокои хората. Ако някой разяснява, че рецесията е проведена от МГЕРБ, да подсещам, че вечерта в сряда нашият депутат Жечо Станков без да му е работа и успокои хората. Премиерът реагира няколко часа по-късно, отбелязва Дончев, написа Novini.bg.

Вече 24 часа очаквам отговор на един въпрос за една газова договорка при започване на войната. 22 часа, откакто почнаха да падат бомбите, на нашата газова борса в границите на секунди се продаде газ на половин цена. Зад гърба на всички, сред 2 и 3 часа през нощта. 4200 мегаватчаса е количеството. Разликата в цената е 500 000 лв.. Чакаме отговор на този въпрос, съобщи Делян Добрев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР