След като премиерът Бойко Борисов разкри за какво са си

...
След като премиерът Бойко Борисов разкри за какво са си
Коментари Харесай

Борисов се извини на варненци

След като министър председателят Бойко Борисов разкри защо са си говорили с водачите на историческата среща ЕС-Турция във Варна нощес, водачът на ГЕРБ благодари на " варненци за безпокойството, което им наложихме “. 

" Благодаря на Ердоган, че имаме към този момент над година нулев мигранстки напън на границата. Надявам се българите да го правят оценка. Помним времето, когато мигрантската вълна ни беше натиснала. Знаем какво е война, само че е по-хубаво да живеем в мир “, сподели още Борисов, написа Блиц.

" Аз поех ангажимент да слага въпроса от името на гръцкия ми сътрудник Ципрас. За тракийските българи, претенциите на президента и на опозицията - сложил съм тематиката пред Ердоган. Техните искания не са по-малко - за налозите, за възродителния развой, пенсиите на изселниците ни- по тази причина с цел да не бъркаме тази среща е сред Европейски Съюз и Турция “, добави той.

" Външните министри биха разрешили тези въпроси. Още юли интерконекторът с Турция ще е подготвен, този с Гърция също върви. Мисля, че постигнахме задачите “, сподели Борисов.

" Най-важното, което България си беше сложила е да управлява външната граница на Шенген, е изпълнено. Разбира се направихме и доста взаимни отстъпки, само че е обикновено “, сподели още водачът на ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР