След като прекратиха договора си със Spotify, херцогът и херцогинята

...
След като прекратиха договора си със Spotify, херцогът и херцогинята
Коментари Харесай

Хари и Меган Маркъл ще снимат филм по книга, чийто сюжет прилича на живота им

След като прекратиха контракта си със Spotify, херцогът и херцогинята на Съсекс взеха решение да се пробват като продуценти. Според Daily Mail двойката възнамерява да направи филм за Netflix.


Според изданието принц Хари и Меган Маркъл са придобили правата за екранизация на романа " Meet Me at the Lake " от Карли Форчън. Експертите считат, че тази договорка може да им донесе доходи от 3 млн. паунда.

Заслужава да се означи, че в сюжета на романа-бестселър, 37 хиляди копия от който бяха продадени единствено за седмица, има доста паралели с биографията на самите херцози на Съсекс. Така да вземем за пример романът сред героите стартира, когато и двамата са на към 30 години. Единият от героите е травмиран от гибелта на родителя си в автомобилна злополука. Също по този начин в книгата се преглеждат тематиката за алкохолната и наркотичната взаимозависимост, а Хари към този момент е признал в записките си, че е вземал опиати. Освен това действието на романа се развива в Торонто - точно там живееше Меган Маркъл, когато участваше в сериала " Форсмажорни условия ".

" Темите, които се появяват в книгата, по този начин превзеха двойката, че те избраха този материал за първата си акомодация в Netflix ", цитира вестник " Сън " вътрешен източник.

Някои кино специалисти са сюрпризирани, че правата за екранизация са били продадени на Хари и Меган, защото книгата на Карли Форчън беше огромен шлагер и вероятността да ѝ бъде препоръчан контракт от по-опитни продуценти беше доста огромна. Въпреки това договорката към този момент е подписана. Но по кое време тъкмо ще стартират фотосите на кино лентата, към момента не е известно. Сега доста планове в Съединени американски щати са спрени поради стачката на сценаристите, която продължава няколко месеца.

Напоследък се появиха доста клюки, че херцозите на Съсекс, които се отхвърлиха от кралските пълномощия, търсят разнообразни способи да се утвърдят в Холивуд. Наред с други неща, те си намират нови авторитетни другари в развлекателната промишленост. Така да вземем за пример беше обявено, че неотдавна са се срещнали в хотел " Бевърли Хилс " в Лос Анджелис със звездата от " Криминале " Джон Траволта.

Вероятно обаче Хари е имал какво да разисква с артиста с изключение на киното. Припомняме, че през 1985 година Траволта танцува с принцеса Даяна на приема в Белия дом по време на президентството на Роналд Рейгън. По-късно Джон призна, че това събитие е било едно от най-ярките в живота му./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР