След като прекараха три месеца у дома, около 53 000

...
След като прекараха три месеца у дома, около 53 000
Коментари Харесай

Словения отвори детските градини и началните училища

След като прекараха три месеца вкъщи, към 53 000 словенски възпитаници от първи до трети клас се върнаха през днешния ден в класните стаи, както и близо 75 000 деца в детските градини в 9 от 12-те района с по-добра епидемиологична обстановка, съобщи организация Хина.
В понеделник множеството от учебния личен състав беше тестван за, тестванията не престават и през днешния ден. Около 1,3 % от направените проби са дали позитивен резултат и тези учители няма да се върнат в учебно заведение. Персоналът на учебните заведения и детските градини ще бъде тестван всеки понеделник и държавното управление ще приема нови решения за режима на образование всяка седмица според от епидемиологичната обстановка.
 Откриха английския вид на ковид в Словения? Откриха " английския " вид на ковид в Словения?
В лабораторна проба в Словения е открит новия вид на ковид. Той е сходен на открития по-рано в Англия, който е доста по-зар...
През последните 24 часа в Словения са доказани 1 652 нови случая на ковид и са умряли 27 пациенти с COVID-19. Нараснал е процентът на позитивните проби - 24,4 на 100 от направените над 35 000 теста през последното денонощие. Премиерът Янез Янша сподели, че спадът на броя на новозаразените в последно време е спрял, евентуално поради появяването на английския вариант. Той не изключи връщането на по-строгите ограничаващи ограничения, съобщи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР