След като прекара 30 мъчителни години в осъдена на смърт,

...
След като прекара 30 мъчителни години в осъдена на смърт,
Коментари Харесай

Мъж от Филаделфия, осъден на смърт 30 години, освободен след неправомерна присъда, като представени нови доказателства

След като прекара 30 мъчителни години в наказана на гибел, мъж от Филаделфия излезе на независимост в сряда, като всички обвинявания против него бяха свалени.

54-годишният Даниел Гуин беше наказан за тенденциозен палеж през 1994 година, откакто пожар в постройка на Chestnut Street, ситуирана в жилищен квартал на огромния град в Пенсилвания, умъртви бездомната жена Марша Смит. Той беше наказан на гибел в затвор на към пет часа път от Филаделфия в продължение на съвсем 30 години, поддържайки своята непорочност.

Но по-късно, през 2016 година, екип от юристи, прекарали десетилетия в разглеждане на неговия случай, разкриха мощно оневиняващо доказателство, което съвсем потвърждава, че Гуин не е бил подпалвачът и затова, че той е бил t килъра.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Мъж ще бъде екзекутиран 30 години след отвличането на някогашна другарка, изоставянето на бебето й, преди да я убие

Доказателството беше фотография, показана на очевидци след отблъскващ пожар, който обхвана постройката в оня предопределен д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР