След като прекара 24 години от живота си на зряла

...
След като прекара 24 години от живота си на зряла
Коментари Харесай

Дъщерята на Йозеф Фрицъл, Елизабет сега - възрастни деца, нов скрит живот и любов към бодигарда

След като прекара 24 години от живота си на зрелост, заключена в маза от личния си безнравствен татко, Елизабет Фрицъл най-сетне откри независимост като татко си Джоузеф загуби своя.

От 18-годишна възраст до 42-годишна възраст щерка му, в този момент на 57 години, претърпява съвсем ежедневни изнасилвания от татко си Йозеф Фрицъл в особено издигнатото скривалище под фамилния дом в Австрия, където живее с три деца са родени посредством неговото блудничество.

Без слънчева светлина, чист въздух и други човешки контакти, Елизабет живее в ужасяваща самотност съвсем четвърт век, до момента в който най-сетне съумя да избяга, с тестването си, зашеметяващо хората по целия свят в смут. Чудовището Фрицъл, който е татко на седем от децата на Елизабет, най-сетне беше оголен, когато едно от децата им трябваше да отиде в болница и беше вдигната тревога.

Той беше хвърлен зад решетките до живот в затвор с висока степен на сигурност за умствено смутени нарушители, пандиза Stein, през 2009 година, откакто беш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР