След като преди време ви информирахме, че доставките на пикапа

...
След като преди време ви информирахме, че доставките на пикапа
Коментари Харесай

Tesla потвърди: Доставките на Cybertruck няма да започнат и тази година

След като преди време ви информирахме, че доставките на пикапа на Tesla няма да стартират и през тази година, не щеш ли хората Мъск потвърдиха, че това в действителност няма да се случи. Припомняме, че това не е първият път в който Cybertruck е изправен пред компликации и доставките му се забавят.
 Tesla удостовери: Доставките на Cybertruck няма да стартират и тази година

По време на оповестяването на финансовите резултати на марката за второто четиримесечие на 2021 година бе обявено, че производството на електрическия пикап ще стартира във фабриката в Остин, Тексас след тази на Model Y, само че точна дата по този начин и не бе упомената. В формалния уебсайт на марката пък се появи нова информация, която показва, че производството ще стартира през 2022 година.

 Tesla удостовери: Доставките на Cybertruck няма да стартират и тази година

Припомняме, че Cybertruck бе показан през ноември месец 2019 година, което значи, че искащи чакат повече от две години, с цел да се доберат до първите екземпляри. Подобна е обстановката и с Tesla Roadster и Tesla Semi, които също бяха показани тогава и към момента няма никаква информация за това по кое време тъкмо ще влязат в произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР