След като преди време направи конкурс за втори водещ, а

...
След като преди време направи конкурс за втори водещ, а
Коментари Харесай

Официално: Криско Сменя Слави Във Вечерното Шоу

След като преди време направи конкурс за втори водещ, а след това тества пред камера съвсем всичките си сценаристи, Слави Трифонов най-сетне откри човек, заслужен да го смени пред камерите. Това е габровецът Криско. От идната седмица всеки петък той ще сяда в стола на Дългия като главен водещ на вечерното му шоу.

Рапърът от Габрово самичък се похвали с новата си работа. „От другата седмица започвам да повеждам Шоуто. Без майтап“, заяви Криско на формалната си страница в инстаграм, видя Secret.bg.

Негови другари се пошегуваха, че това към този момент няма да е „Шоуто на Слави“, а „Шоуто на Криско“. От страницата на Дългия пък разясниха „Гледайте по какъв начин се прави“, намеквайки за дуета на някогашния рапър с Трифонов.

От бТВ споделиха пред „Уикенд“, че като посетител при Слави на 20 април Криско е записал разрушителен рейтинг и е направил на пух и прахуляк конкуренцията на всички останали тв канали и потвърдил, че в случай че има човек, който може да замести Слави и освен да не изгони феновете, а да завоюва нови, то това е точно Криско.

Вероятно тогава се е родила концепцията да го поканят да води вместо Дългия. Засега не е ясно какъв брой пари е изискал габровецът, само че явно договарянията са минали сполучливо и единствено две седмици след гостуването си той публично сменя главния водещ.

Засега ангажимента е да бъде в шоуто единствено в петък, само че не е изключено с времето тези изяви да зачестят, в случай че опитът се окаже сполучлив, показват от изданието. Допреди няколко месеца петъците бяха отделени за Крисия и Господин Андреев в рубриката „Запознай се с малките“. Малко преди Нова година обаче родителите взеха решение да освободят децата си от това обвързване и в последния ден от работната седмица се откри вакум, който Дългия все се чудеше с какво да запълни.

СЛАВИ ЩЕ ВОДИ „ДРЕБНОТО ЧОВЕЧЕ“ КРИСКО НА ПОЧИВКА

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР