След като преди точно една седмица президентът Росен Плевнелиев категорично

...
След като преди точно една седмица президентът Росен Плевнелиев категорично
Коментари Харесай

Вижте първите снимки на Плевнелиев и Деси Банова като двойка

След като преди тъкмо една седмица президентът Росен Плевнелиев изрично удостовери, че има връзка със синоптичката от NOVA Деси Банова, се появиха и първите им фотоси дружно.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ НА ПЛЕВНЕЛИЕВ И ДЕСИ БАНОВА В ГАЛЕРИЯТА НИ

Така коментираната двойка е снимана на летище в Лондон през миналата вечер. Кадрите са от летище „ Хийтроу “ и са споделени в обществените мрежи.

Снимките провокираха полемики във „ Facebook “. Някои консуматори считат, че Деси Банова не наподобява щастлива, други поддържат тяхната връзка и им искам благополучие.





Деси Банова стана есенна младоженка и замязя на Мерилин Монро

Нова виртуална действителност в прогнозата за времето на NOVA



„ Прогнозата за времето в моя персонален живот е слънчева” , съобщи Плевнелиев във връзка връзката си с Деси Банова: „ Ние се радваме на една прелестна и нова хармонична връзка”.

Плевнелиев показа още, че в никакъв случай не е крил, че с към този момент някогашната му брачна половинка Юлияна са живели дълги години разграничени.

„ Самата процедура по развода завърши. Ние се разведохме по взаимно единодушие. Аз съм свободен и виждам напред”, сподели още възлюбеният на Деси Банова.



Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР