След като преди седмица пловдивската полиция провери траурните агенции в

...
След като преди седмица пловдивската полиция провери траурните агенции в
Коментари Харесай

Мащабна акция на полицията в траурните агенции край Пловдив

След като преди седмица пловдивската полиция ревизира траурните организации в града поради надути цени на погребения, подхвана и тези в района. По информация на източници на 24plovdiv.bg през днешния ден се е провела огромна акция в Пловдивска област, в която са взели участие, чиновници на дирекцията по сигурност на праните, РЗИ и КЗП.
Проверени са 22 погребални организации, 31 катафалки и 46 души. Един е бил престъпно проявен. Икономическа полиция е съставила 25 констативни протокола. От своя здравната ревизия също е написала 22 протокола и 5 предложения към притежатели на траурни бюра за спомагателна инспекция на катафалки, както 3 предложения за даване на документи. Областната дирекция по храните е написала 22 протокола за осъществените инспекции и 2 наставления.
 127 пешеходци санкционирани при акция на полицията в Пловдив 127 пешеходци санкционирани при акция на полицията в Пловдив
127 са санкционираните пешеходци през днешния ден при акция, извършена от пловдивската полиция. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. При седем от провер...
От комисията за отбрана на потребителите са засекли липса на указател за рекламации и са връчили 7 предложения за сформиране на актове на нарушителите. Отделно 4 акта ще бъдат написани за въвеждане на потребителя в заблуждения. В три случая проверяващите са открили липса на ценоразпис и работно време.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР