След като преди седмица от Seat представиха обновената Ibiza, а

...
След като преди седмица от Seat представиха обновената Ibiza, а
Коментари Харесай

Новото Polo пристига на 22 април

След като преди седмица от Seat показаха обновената Ibiza, а след няколко месеца чакаме да забележим и новата Skoda Fabia, то не е изненада, че от Volkswagen също ще обновят Polo. Фейслифта за 2021 година ще бъде показан на 22 април в 12:00 часа българско време.

От немската компания демонстрираха част от предницата на новия модел, където можем да забележим изменени фарове, както и светеща линия, която продължава дизайна на дневните светлини и свързва двата фара.

Най-вероятно сходни промени при стоповете ще има и в задната част, където чакаме смяна във вътрешния дизайн на светлините, както и ново изписване на модела в средата на багажника, сходно на Golf.

Очаквано промени ще има и в интериора, като от Volkswagen загатват, че те ще са софтуерно ориентирани. Аналоговият километраж ще отстъпи мястото си на екран пред лидера при по-високите равнища на съоръжение, а инфотеймънт системата ще бъде актуализирана до последната версия и най-вероятно ще показа ново оформление на таблото с по-голям екран над централната подпора.

При моторите най-вероятно няма да забележим основни промени, като не е изключено някои от тях да получат стартер-генератор и да станат част от фамилията на по този начин наречените меки хибриди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР