След като преди около година сподели за личната битка, която

...
След като преди около година сподели за личната битка, която
Коментари Харесай

Безкрайнат битка на Джеймс Мидълтън

След като преди към година показа за персоналната борба, която води с клиничната меланхолия, Джеймс Мидълтън, по-малкият брат на Кейт, херцогинята на Кеймбридж, в този момент проговоря още веднъж по тематиката.

Този път той споделя как протича ежедневието му и какви са методите, с които се оправя с психологичното заболяване.

Най-важното съгласно него е човек да откри възможност да подобри настроение в моментите, в които се усеща подтиснат и изнемощял. И да се занимава с това, което му доставя най-голямо наслаждение.

За Джеймс да вземем за пример това е дълга разходка навън със своите обичани шест кучета. Именно това и направи той преди година, когато просто се насочи към националния парк Lake District в Северозападна Англия, без да прецизира на никого къде тъкмо отива, или какъв брой време ще обитава там. А единствената му компания бяха неговите домашни любимци.

" А в случай че нямате куче, бихте могли просто да станете доброволец в някой локален подслон за животни ", споделя Джеймс Мидълтън. " Повечето благотворителни организации се нуждаят от доброволци, които да оказват помощ с кучетата. Защото, от време на време, единствено на животните човек може да показа най-мрачните мисли и да бъде сигурен, че те няма да стигнат до никой различен. Това е един тип освобождение. "

Като обществена персона, 35-годишният Джеймс се е заел с идеята, обвързвана с предварителните защити и битката за психологичното здраве. И като се изключи че постоянно приказва за методите, по които човек може да се бори с сходен вид болести, самият той е добър образец. Защото не се поколебава да потърси професионална помощ в моментите, в които в действителност е изпитвал потребност от това, написа Hello.

А членовете на фамилията му са го подкрепяли постоянно. Включително сестра му Кейт Мидълтън, която даже е посещавала когнитивно-поведенческа терапия дружно с него.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР