След като преди няколко дни Tesla обяви поредното сваляне на

...
След като преди няколко дни Tesla обяви поредното сваляне на
Коментари Харесай

Auto News: Tesla свали цените и в Европа


След като преди няколко дни Tesla разгласи следващото събаряне на цените в последните месеци в Съединени американски щати, в този момент компанията на Мъск е понижила и цените на някои от колите си и в Европа. Според информация на Auto News, цените на чисто нов Model 3 във Франция към този момент стартират от 44 990 евро, преди прибавянето на дотация от 5 хиляди евро, която локалните управляващи дават за електрически автомобили.

 Tesla смъкна цените и в Европа - 2

В Германия цените са свалени с 4.5% до 9.8%, откакто през януари видяхме едно от най-големите понижения след 17% поевтиняване. Подобно нещо се случва и в Израел и Сингапур, където цените са свалени с до 25%. Според последните данни на Tesla, доставките на Model Y и Model 3 се усилват фрапантно на фона на намаляващите такива за Model S и Model X.

" Нашата задача е да ускорим прехода към възобновима сила. Нашият общоприет проект дефинира явен път за реализиране на тази задача: промяна на скъпоструващите артикули от дребни серии в по-евтини всеобщи коли ", прибавиха от Tesla в скорошно изказване.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР