След като преди няколко дни стана ясно, че дългоочакваният дебют

...
След като преди няколко дни стана ясно, че дългоочакваният дебют
Коментари Харесай

Дебютът на Александър Усик се отлага за август

След като преди няколко дни стана ясно, че дълго чаканият дебют на украинеца Александър Усик (16-0-0) се отсрочва, през днешния ден неговият управител Еди Хърн разкри по кое време се чака някогашният безспорен първенец в полутежка категория да е подготвен за първата си среща при тежките.

Очакванията за 32-годишният Усик са да възобнови тренировки в средата на юни месец, а хубавата вест е че няма да се постанова хирургическа интервенция, която би нараснала интервала му на неактивност.

„ Той е раздрал бицепс “, показа британският промоутър.

„ Но най-малко няма да се постанова да се оперира. Мисля, че ще бъде подготвен за август месец. До колкото съм осведомен, той няма да тренира в идващия един месец, че и малко повече.

Не знам по какъв начин е станало. На всеки е ясно, че той се качва в тежката категория и през последните месеци акцентира извънредно доста на повдигането на тежести. Сега прави спаринги с надалеч по огромни момчета. Но нямам концепция дали белята е станала по време на спаринг или във фитнеса. Жалко е, тъй като нямах самообладание за мача “, приключи Хърн.

В същото време Усик се извини на почитателите си по целия свят, пускайки видео послание в обществените мрежи.

„ Здравейте, скъпи другари!

Лоши вести, дебютът ми в тежка категория на 25-ти май се отсрочва, тъй като получих контузия. Извинете ме за чакането, ще се завърнем по-силни от преди. С Божията воля, благодаря на Бог за всичко. Запазете положителното въодушевление.

Успех на всички! “

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР