След като преди няколко дни Специализираната прокуратура обяви, че не

...
След като преди няколко дни Специализираната прокуратура обяви, че не
Коментари Харесай

Слави: За какво ни е въобще прокуратура?

" След като преди няколко дни Специализираната прокуратура разгласи, че не намира нищо неправилно в записите с Бойко Борисов, през вчерашния ден Софийска градска прокуратура разгласи, че не намира нищо неправилно и в фотосите и видеото от спалнята на Бойко Борисов. Не намира нищо неправилно и в чекмеджето му.
В известието си от през вчерашния ден Прокуратурата де факто споделя, че няма никаква визия дали са същински парите и кюлчетета в чекмеджето ".
Това написа Слави Трифонов в своята Фейсбук страница в коментар по отношение на изнесените данни от държавното обвиняване.
" Прокуратурата споделя, че няма никаква визия коя е “прекрасната госпожа ”, снимала в спалнята на министър-председателя. Снимала в това число и по какъв начин той “спинка сладко ” с револвер до главата си.
Прокуратурата споделя, че няма никаква визия по какъв начин да открие фамозната “Мата Хари ” и поради това, забележете - Прокуратурата стопира наказателното произвеждане по скандалните фотоси и скандалното видео.
Че защо ни е изобщо тогава Прокуратура, която в никакъв случай няма никаква визия за безусловно нищо, уличаващо властта?
А, да, на властта ѝ е нужна такава Прокуратура. За работата на Прокуратурата единствено властта може да каже: “Конграчулейшън! ”
Две са думите, които ми хрумват след тези неповторими известия на Прокуратурата. Думите са саморазобличаване и затвърждаване.
Саморазобличаване на Прокуратурата като прислужник на Изпълнителната власт и затвърждаване на легитимността на митингите от лятото, които желаеха по едно и също време оставките и на министър-председателя, и на основния прокурор. Видимо протестиращите напълно вярно са гледали на Бойко Борисов и Иван Гешев като едно цяло, като един тим в една завладяна, мафиотизирана страна. И колкото и двамата да обичат да се вършат на луди, както стана ясно от единия запис, истината е една и тя не може да бъде скрита.
Това, което направи Прокуратурата през вчерашния ден, е безспорното доказателство, че митингите лятото са били прави и безспорното доказателство, че тези хора би трябвало незабавно да се махнат от нашия живот!
Всъщност, още през лятото един холандски карикатурист обрисува зависимостите сред Изпълнителната и Съдебната власт в България - зависимости, които през днешния ден индиректно се удостоверяват от замитането на скандалните записи и фотоси. Тази подигравка споделя всичко ", приключва коментарът на Слави Трифонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР