След като преди няколко дни от Microsoft официално спряха поддръжката

...
След като преди няколко дни от Microsoft официално спряха поддръжката
Коментари Харесай

Microsoft се подготвя за спирането на Windows 8.1

След като преди няколко дни от Microsoft публично стопираха поддръжката на Internet Explorer, в този момент софтуерната компания се готви за разлъка с още един артикул. От компанията ще стартират да популяризират вести към потребителите, които употребяват Windows 8.1 с данни за прекъсване на поддръжката на операционната система. Известията ще бъдат сходни на тези, които от компанията изпращаха при сбогуването с Windows 7.
`Microsoft

Microsoft публично спря поддръжката на Windows 8 през 2016 година, само че по-новият Windows 8.1 продължи да съществува още няколко години. Краят на неговото битие, обаче ще пристигна напълно скоро и по-точно на 10 януари 2023 година, когато ще бъдат публикувани и последните ъпдейти за операционната система.

Windows 8.1 бе показан като програмен продукт, който да усъвършенства считаната за една от най-големите неточности на Microsoft – Windows 8. Операционната система до някъде се оправи с това, само че въпреки всичко остава горчива диря в историята на компанията, която имаме вяра от Microsoft желаят да заличат бързо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР