След като преди месец се заговори, че Джейсън Момоа и

...
След като преди месец се заговори, че Джейсън Момоа и
Коментари Харесай

Джейсън Момоа отново е свободен мъж

След като преди месец се заприказва, че Джейсън Момоа и Ейса Гонзалес са новата звездна двойка, се появиха и клюки, че връзката им е просто краткотрайна разтуха за артиста.
 Джейсън Момоа, Ейса Гонсалес и двойка ли са двамата
Коя е новата жена до Джейсън Момоа

Съвсем не е коя да е

Момоа публично приключи дългогодишния си брак с Лиза Бонет през януари тази година.

Възможно е слуховете да се окажат правилни, тъй като едвам няколко месеца откакто са почнали да се срещат, Джейсън и Ейса са прекратили сантименталните си връзки, разкрива източник на People.

" Просто са доста разнообразни хора ", изяснява той.

Според различен източник, макар че сега не са дружно, " се надяват, че може и да се схванат между тях ". По негови думи двамата се обичат доста и им е било прелестно да се виждат, до момента в който не е станало обществено, а и също така, са в разнообразни стадии от живота си.

Миналият месец People оповестиха, че Джейсън и Ейса се срещат от февруари, откакто са се срещнали посредством общи познати.

И още тогава източниците издадоха, че нещата не са изключително съществени. Пък и Момоа въпреки всичко има претрупан график, татко е на две деца и не желае да се впуска в сериозна връзка.
 Джейсън Момоа, ЯМР и фотографията, с която разтревожи почитателите си
Снимката, с която Джейсън Момоа разтревожи всички

Какво се случва с артиста

Засега наподобява, че артистът в действителност избира да се концентрира върху цели си. Дали обаче ще съумеят да се напаснат и ще се съберат двамата с Ейса, допускаме, че времето ще покаже.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР