След като преди дни всички разбраха, че Глория е показала

...
След като преди дни всички разбраха, че Глория е показала
Коментари Харесай

Явно не е особено умна: Глория даде втори шанс на Добри, че и го заведе на почивка!

След като преди дни всички схванаха, че Глория е посочила пътя на младия си ухажор Добромир Добрев, който я направи за смях пред цяла България, певицата взе, че го прибра назад. И това в случай че не е симптом за мисловен недостиг, здраве... разясняват в нета.

До раздялата се стигна откакто близки до младока разкриха по какъв начин той се смеел на възприятията на Глория и обяснявал, че е с нея поради парите й. А зад тила й го правел с 20-годишна госпожица. " Хлътнала е крепко по мен, пък и не е неприятна образно, де. Но най-много е богата и си пребивавам живота ", хвалел се Добрев, което стана и публично притежание.



И все пак баба Гло се хвана на приказките му и му елементарни. Знаем, че той мигновено отиде при нея и стартира да усуква и увърта, че това са неистини, че са нелепости. А чалгарката, която очевидно се чалдисала по него, още веднъж му върза. И освен му върза, ами го и заведе на отмора на море, несъмнено, на екзотично кътче.

" Нека му е " зле " на Добрито, но не е отговорен той, а вуйна му Глория, на която чавка й е изпила мозъка. Но щом е решила, че желае да си заплаща за жиг@ло и не й дреме, че той усеща към нея няма, ок. Решението си е нейно, нищо, че се унижава сама и то обществено ", разясняват в нета.

Интересно е какво мисли по тематиката Симона Загорова и за какво не й каже, че се излага?!
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР