След като преди дни Том Ханкс и Рита Уилсън обявиха,

...
След като преди дни Том Ханкс и Рита Уилсън обявиха,
Коментари Харесай

Принц Чарлз победи коронавируса

След като преди дни Том Ханкс и Рита Уилсън оповестиха, че са преборили COVID-19 и се върнаха назад вкъщи, още една известна персона съумя да излезе победител от борбата с вируса, макар че попада в най-рисковата категория.

Миналата седмица принц Чарлз разгласи, че след проявата на леки признаци му е бил изработен тест за новия ковид и той се е оказал позитивен. Това внесе прочут ужас в кралските среди, а и измежду хората, които са се срещали с него в последните дни, тъй като не се знае на кого може да е предал болестта.

Синът на кралица Елизабет Втора се подложи на карантина в дома си в Шотландия дружно със брачната половинка си Камила, а към този момент може да се похвали, че е изцяло здрав и новите му проби за COVID-19 са негативни.
 Снимка 473637

След тези резултати английският престолонаследник поставя завършек на изолацията , която по рекомендация на английските здравни управляващи е едвам седем дни. Чарлз се връща към нормалните си отговорности, като въпреки всичко се преценява с необикновената обстановка, отменила редица срещи и събития, написа CNN.
 Принц Чарлз, коронавирусът и позитивната проба на бъдещия крал
Принц Чарлз с ковид

Кралският двор удостовери

Камила обаче остава още известно време под карантин а, с цел да се наблюдава дали няма да развие признаци, макар е тестванията й до момента са все негативни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР