След като преди дни гръмна бомбата, че Мария е пребита

...
След като преди дни гръмна бомбата, че Мария е пребита
Коментари Харесай

Мария се показа след побоя

След като преди дни гръмна бомбата, че Мария е пребита брутално от мъжа си Мирослав, ето, че пристигна време попфолк певицата да се появи за първи път след случилото се.

Направи го в профила си в обществените мрежи, в малко клипче, което твърди почитателите й, че все пак тя наподобява добре. Това най-малко се вижда от фрагментите. Навярно тези дни Мария ще пусне и още.

Както е известно преди дни стана ясно, че брачният партньор й Мирослав Соколов е под домакински арест заради закана за ликвидиране и нанесена телесна щета. По непотвърдена информация певицата е била бита в фамилния апартамент в София във вторник. Първите думи на Мария бяха, че тя е добре и на този стадий няма да разяснява повече, само че в Instagram си разреши малко повече. 

Дни по-късно изпълнителката сподели по какъв начин наподобява след шокиращата вест. Певицата показа свое видео, на което е с очила и облечена в тъмни спортни облекла.

Въпреки че е прикрила с очила очите си, съгласно феновете си тя наподобява добре и най-малко на пръв взор без забележими следи от физическа разпра. Тепърва обаче следва певицата да показа повече за случая, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР