След като преди броени дни земеделецът от Кнежа Светослав Илчовски

...
След като преди броени дни земеделецът от Кнежа Светослав Илчовски
Коментари Харесай

Втори бизнесмен обвини Иван Ангелов в картел

След като преди броени дни земеделецът от Кнежа Светослав Илчовски упрекна шефа на “Градус” Иван Ангелов в картел на пазара на слънчоглед, втори предприемач - зеленчукопроизводителят Павел Стоименов, го уличи в понеделник в сговор, само че на пазара на рентата на земеделска земя.

В изказванията си Стоименов, който е притежател на “Агро-Бел 2001”, уточни, че Ангелов управлява целия район към Стара Загора и е отпред на картел, “известен като Г-8, който дефинира цените и размера на рентите”.

“Има картел - Г-8 - той е формиран от доста земеделци в Стара Загора под управлението на Иван Ангелов. Ние бяхме принудени да плащаме изкуствено ниски ренти, да не купуваме земеделска земя”, описа той.

В елементи уточни, че е бил извикан да му бъде обявено да заплаща лихва, която е по-малка и ощетява притежателите на земи. По думите му лица, изпратени от Иван Ангелов, му споделили - " Бате Иван ви вика на килимчето ".

Стоименов не се подчинил и поради това счита, че са били запалени три от офисите му, както и къща на негова служителка. Тя била възобновена, само че по-късно още веднъж запалена.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР